20 de juny del 2017

TALLER DE GELAT D'AMETLLA ARTESANAL.

AVUI  MATÍ  EL PARE I LA MARE D'EN TÒFOL HAN VINGUT A FER AMB NOLTROS GELAT ARTESANAL.
HEM FET GELAT COM ES FEIA ANTIGAMENT A MALLORCA, A M'A, RODANT LA MANETA D'UNA M'AQUINA DE FER GELAT MANUAL.

INGREDIENTS:
- LLET PREPARADA AMB PELADURA DE LLIMONA  I  CANYELLA.
- SUCRE I AMETLLA TORRADA I CAPOLADA.
- NATA MONTADA.




 GEL I SAL AL VOLTANT DE LA CUBETA METÀL·LICA.
 DESPRÉS  A  REMENAR  TOTHOM DURANT UNS 20 MINUTS O MITJA HORA.

 LA IMATGE DE DAVALL ÉS EL RESULTAT FINAL.
UN GELAT CREMÓS I GUSTÓS.
HEM  COMPLETAT LES BOLLES DE GELAT AMB ALGUNES NEULES I BARQUILLOS  DE DECORACIÓ, TAMBÉ BOLLES DE CEREAL I XOCOLATA I LACASITOS.









 MOLTES GRÀCIES  PEL  TALLER  I  PER  LA  DEGUSTACIÓ!!!
HA  ESTAT  BONÍSSIM!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada