HEM FET GELAT COM ES FEIA ANTIGAMENT A MALLORCA, A M'A, RODANT LA MANETA D'UNA M'AQUINA DE FER GELAT MANUAL.
INGREDIENTS:
- LLET PREPARADA AMB PELADURA DE LLIMONA I CANYELLA.
- SUCRE I AMETLLA TORRADA I CAPOLADA.
- NATA MONTADA.
GEL I SAL AL VOLTANT DE LA CUBETA METÀL·LICA.
DESPRÉS A REMENAR TOTHOM DURANT UNS 20 MINUTS O MITJA HORA.
LA IMATGE DE DAVALL ÉS EL RESULTAT FINAL.
UN GELAT CREMÓS I GUSTÓS.
HEM COMPLETAT LES BOLLES DE GELAT AMB ALGUNES NEULES I BARQUILLOS DE DECORACIÓ, TAMBÉ BOLLES DE CEREAL I XOCOLATA I LACASITOS.
MOLTES GRÀCIES PEL TALLER I PER LA DEGUSTACIÓ!!!
HA ESTAT BONÍSSIM!!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada